Ritningsarbeten

Hej, allihop!
Jag håller på att utbilda mig till byggnadsingenjör (inriktning digitalt byggande) och tänkte under sommaren ta på mig några mindre uppdrag för att kunna hålla igång kunskapen jag lärt mig.
Eftersom jag fortfarande håller på att plugga så är det till reducerade priser, och jag lämnar såklart ett fast pris om så önskas. Kontakta mig vidare för offert isf.
Jag kan ta emot kunder över hela landet, men finns själv mellan Uppsala och Gävle. Finns ni längre bort, kan det betyda att någon annan måste måtta upp åt mig.
Om du har några frågor eller vill ha exempel på ritningar jag gjort så kontakter du mig enklast via mejl.
Nedan finns de tjänster jag kan hjälpa till med. Allt diskuteras ihop med kund innan offert lämnas.

Bygglov:
· Nybygge bygglov.
· Hjälp med bygglovsansökan.
· Renovering/tillbyggnad bygglov och/eller ritningar.
· Planritningar inför försäljning.

Visualisering:

· Visualisering i 3D.
· Digitala visualiseringar i 3D eller 2D över fast inredning som visualisering till hantverkare. Om du planerar att platsbygga fast inredning som kök, skåp, garderober etc så kan jag hjälpa till att rita upp din idé så du kan visa hantverkaren hur du vill ha det.
· Rendering från lumion inför försäljning.

Installation:
· Kompletta ventilationsritningar.

Övriga tjänster:
· BAS-P och BAS-U (OBS! Enbart för mindre projekt).

Det som alltid ingår; ett leveransmeddelande med text som förklarar vad det är som levereras och under vilka förhållanden, digital genomgång via zoom om så önskas (för genomgång på plats, säg till innan då det kostar extra pga extra resor), filerna som är beställda, dagbok där jag beskriver tidsåtgång och vad som gjorts (även vid fasta priser).
Filer jag kan leverera; IFC, DWG, RVT, PDF, JPEG. Finns önskemål om annat filformat, kontakta mig så kan vi se om det går att lösa.
Är det någonting annat som du undrar över så kontakta mig gärna via min mejl: ida@bergefur.se

Jag tar enbart emot projekt i mån om tid, därför är det först till kvarn som gäller. Efter vecka 49 (2023) kommer jag inte längre vara tillgänglig för arbeten via Bergefur i Bennarby AB, då jag kommer gå på praktik på Skanska.